Uw foto op plexiglas van Acrylglas-foto.nl
 • Mijn foto op plexiglas

  Versier je huis met je eigen glas-foto's op XXL-formaat

  Foto op acrylglas afgedrukt Foto voordelig afdrukken op acrylglas
  Eindscore van de
  1470 reviews
  ZEER GOED 4.77 / 5.00
  • Stralende, intense kleuren
  • Hoogglans oppervlak
  • Al binnen 48 uur geleverd
  Hier aan de slag Verzendklaar:  Donderdag 27. okt.
Testwinnaar Color Foto Test
Bekend van Familie & Co. beveelt Acrylglas-Foto.nl aan Blank Magazin beveelt afdruk op plexiglas aan Baby & Co. Aanbeveling foto op plexiglas Spiegel Online Test
Veilig betalen Foto op plexiglas betalen

Foto op plexiglas bestellen - Zo eenvoudig gaat het

Het bestellen van uw individuele foto op plexiglas is gemakkelijker dan u denkt. In drie eenvoudige stappen bestelt u uw foto op plexiglas en ontvangt u de levering in de regel al na 48 uur.

Foto op plexiglas bestellen

Beoordelingen van onze klanten

full starfull starfull starhalf starno star
07.06.2016

Arno Van Loon ('s-Hertogenbosch)

Het 3 mm dikke materiaal is niet echt stevig, te meer niet omdat ik voor een panorama afdruk heb gekozen. Daarvoor heb ik telefonisch advies ingewonnen bij de servicedesk en die gaven aan dat het stev... [meer]

full starfull starfull starfull starfull star
14.12.2015

Wytze H.

We zochten een originele afbeelding om in onze serre te hangen.In het buitenland maakten we een foto waarop dezelfde planten staan als in de serre. De herhaling geeft zowel een exotisch als een vertr... [meer]

full starfull starfull starfull starhalf star
10.11.2015

Bart S.

Ik vond het product echt super en het service kon niet beter.Maar de levertijd kan nog net iets sneller, maar eerlijk gezegd het is gewoon super goed.Echt bedankt!!!... [meer]

Cadeaubon

De cadeaubon van Acrylglas-foto.nl is een bijzonder creatief geschenkidee. U geeft namelijk meer dan alleen maar een geschenk, u geeft 1000 mogelijkheden. Probeer het eens: Schenk nu meer vreugde!

Een trendy interieur met foto’s op plexiglas

Dankzij een foto op plexiglas krijgt uw woning een moderne en trendy uitstraling! Alleen uw creativiteit bepaalt hoe elegant uw muren er uit dienen te zien.

Tegenwoordig is hoogglans de kenmerkende eigenschap van moderne designproducten. Daarbij past de schitterende uitstaling van plexiglas natuurlijk pefect. Bovendien bieden de nieuwste druktechnieken fascinerende optische effecten, waardoor het lijkt alsof uw foto op plexiglas zich niet achter, maar in het glas bevindt.

Uw eigen foto op plexiglas gedrukt

Uw eigen foto op plexiglas gedrukt is een eyecatcher die indruk maakt! Als cadeau of voor uw eigen muren – een foto op plexiglas doet het altijd goed.

foto op plexiglas

Gegarandeerd 100% kwaliteit! Uw foto op plexiglas: Ons bestelsysteem maakt een analyse van uw foto en berekent welke beschikbare maten foto op plexiglas geschikt zijn voor uw foto. Verder kunt u met behulp van onze maatberekeningstool voor plexiglas foto’s altijd het formaat berekenen dat bij uw wensfoto past.

Altijd het bijpassende ophangsysteem: Wij bieden vier uiteenlopende systemen aan voor het ophangen van uw foto op plexiglas. Deze ophangsystemen zijn afgestemd op diverse formaten en persoonlijke vereisten. Welk systeem precies voor uw foto op plexiglas geschikt is, leest u onder
"Ophangsystemen voor plexiglas en alu-dibond".

Uniek en veelzijdig materiaal: een foto op plexiglas kan ook buiten en in natte ruimtes worden opgehangen. Prima geschikt dus om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld als infobord of als buitenreclame. Een foto op plexiglas staat natuurlijk echter ook heel leuk in uw badkamer. Bovendien zijn er mogelijkheden voor plexiglasfoto’s met verlichting vanaf de achterkant, wat vooral interessant is voor zakelijke toepassingen.

Nu in 3 eenvoudige stappen uw foto op plexiglas bestellen.

Foto op plexiglas - De meest gangbare formaten

Formate Glasdikte 3 mm Glasdikte 8 mm Levering
60 x 40 cm 79,00 EUR 149,00 EUR 24 h Foto op plexiglas bestellen

Met een foto op plexiglas heeft u het perfecte fotoproduct om uw persoonlijke foto's goed voor de dag te laten komen. De plexiglas foto kan in elk geliefd formaat worden gedrukt en zowel voor de decoratie van uw huis alsook als cadeau voor vrienden en familie worden besteld. Voornamelijk foto's van eigen kinderen, van vrienden of van familieleden zijn bij onze gebruikers erg populair. Bovendien worden ook vaak foto's van vakanties en bruiloften bij ons als plexiglas foto besteld.

Naast dit formaat vindt u in onze productselectie nog vele andere formaten voor uw plexiglas foto. Ongeacht of u een kleine foto op plexiglas wilt laten drukken of op zoek bent naar een reuzegrote plexiglas foto, u vindt bij ons het gezochte product. Cadeaus voor verjaardagen, kerst of andere speciale gelegenheden worden normaal gesproken in kleine formaten gedrukt. De meeste klanten kiezen in het geval van een plexiglas foto voor zichzelf voor een groter formaat. U kunt voor uw plexiglas foto uit de volgende formaten kiezen:

 • Het vierkante formaat
 • Klassiek fotoformaat
 • Het digitale formaat
 • Portretformaat
 • Het panoramaformaat

Kies uw meest geliefde formaat uit en laat uw meest geliefde plexiglas foto drukken. Of het nu gaat om een plexiglas foto voor uw huis, of om een geschenk voor een naaste, het eindresultaat zal u versteld doen staan. Op het mooiste plekje aan de wand opgehangen kunt u met liefde terugdenken aan die bijzondere fotomomenten en genieten.

80 x 60 cm 89,00 EUR 189,00 EUR 24 h Foto op plexiglas bestellen

Met een plexiglas foto kiest u voor het ideale product om uw meest geliefde foto's goed voor de dag te laten komen. Een foto op plexiglas is bestelbaar in meerdere formaten die u kunt kiezen voor een geschenk aan vrienden of familie, of als verfraaiing voor uw eigen huis. Vele gebruikers laten motieven met hun eigen kinderen, met familieleden en vrienden drukken. Maar ook vakantiefoto's of trouwfoto's zijn motieven die veelal tot foto's op plexiglas worden uitvergroot.

Het formaat dat u hier ziet is niet het enige dat beschikbaar is op onze site, u kunt nog uit veel meer formaten een keuze maken. Van onze kleinste fotoformaten tot onze reuzegrote plexiglas foto's, voor iedere wens vindt u een product. Meestal kiezen onze klanten in het geval van een cadeau voor een klein formaat. De grote formaten aan foto's op plexiglas worden in de meeste gevallen ter decoratie van de eigen woning besteld. U kunt voor uw plexiglas foto naar eigen wens kiezen uit deze volgende formaten:

 • Het vierkante formaat
 • Klassiek fotoformaat
 • Het digitale formaat
 • Het portretformaat
 • Panoramaformaat

Kies uw formaat naar voorkeur en bestel uw persoonlijke foto op plexiglas. Of het nu als geschenk is of voor uzelf, de vreugde over het eindproduct zal overduidelijk zijn. Bij u thuis aan de muur kunt u telkens weer stilstaan bij uw meest bijzondere fotomomenten.

120 x 80 cm 149,00 EUR 299,00 EUR 24 h Foto op plexiglas bestellen

Met een foto op plexiglas kiest u voor het perfecte product om uw meest geliefde foto's tot hun recht te laten komen. De foto op plexiglas is in iedere grootte die u maar wilt verkrijgbaar en zowel voor de inrichting van uw huis alsook als cadeau voor familie en vrienden worden gemaakt. Vele gebruikers laten motieven met hun eigen kinderen, met vrienden en familieleden drukken. Het is echter ook een leuk idee om van foto's van uw bruiloft of uw vakantie op XXL-formaat te laten drukken.

In onze productselectie bevindt zich niet enkel dit formaat, maar nog vele andere formaten die u vrij uit kunt kiezen. U vindt bij ons kleine fotoformaten alsook plexiglas foto's in XXL-formaat, al naar gelang uw eisen. Doorgaans kiezen onze klanten voor een geschenk voor een klein formaat. Bij plexiglas foto's op groot formaat gaat het meestal om producten voor de eigen woning. U kunt voor uw plexiglas foto uit de volgende formaten kiezen:

 • Vierkant formaat
 • Klassiek fotoformaat
 • Het digitale fotoformaat
 • Portretformaat
 • Panoramafotoformaat

Bestel uw persoonlijke foto op plexiglas in uw favoriete formaat. Ongeacht of u op zoek bent naar een cadeau of u zichzelf iets leuks wilt geven, u zult versteld staan van het eindproduct. Uw meest speciale fotomomenten zullen bij u thuis opnieuw tot leven komen dankzij een fotodruk op plexiglas.

120 x 90 cm 149,00 EUR 299,00 EUR 24 h Foto op plexiglas bestellen

Een foto op plexiglas is een van de mooiste fotoproducten om uw favoriete foto's op bijzondere wijze aan de wand te hangen. De foto op plexiglas kan in elk gewenst formaat worden gedrukt en zowel voor de decoratie van uw woning alsook als geschenk voor familie en vrienden worden gemaakt. Geliefd bij vele gebruikers zijn motieven van familie en andere naasten. Daarnaast worden ook vele foto's van vakanties en bruiloften bij ons als plexiglas foto besteld.

Foto's op plexiglas vindt u bij ons niet alleen in het formaat dat u hier ziet, maar in vele verschillende formaten. Of u nu op zoek bent naar een plexiglas foto op klein formaat, of een foto in XXL-grootte, voor elke wensen bieden wij een product. In de meeste gevallen worden kleinere formaten als verjaardags- of kerstcadeau verschonken. Als woningdecoratie is een grootformaat plexiglas foto meestal de meest geliefde keuze. Plexiglas foto's zijn bestelbaar in de volgende formaten:

 • Vierkant formaat
 • Klassiek fotoformaat
 • Digitaal fotoformaat
 • Het portretfotoformaat
 • Het panoramaformaat

Selecteer uw formaat naar keuze en kies voor uw persoonlijke foto op plexiglas. Ongeacht of u op zoek bent naar een cadeau of u zichzelf iets leuks wilt geven, u zult versteld staan van het eindproduct. Vanuit uw luie stoel kunt u genietend van uw mooiste foto's terugkijken op uw meest speciale fotomomenten.

Uw persoonlijke fotocollage als foto op op plexiglas

HOME_SEOHOME_IMG_COLLAGE_ALT_1

Online een fotocollage maken. Vandaag de dag heeft vrijwel iedereen een smartphne, waardoor elke dag meer foto’s dan ooit tevoren worden gemaakt. Bij een enkel evenement worden vele foto’s gemaakt. Het is niet eenvoudig om een motief voor een foto op plexiglas te kiezen. Om deze reden hebben wij een nieuwe toepassing ontwikkelt, waarmee u meerdere foto’s tot een mooie collage maken kunt. Op Fotocollage-maken.net is het mogelijk online uw persoonlijke Fotocollage te maken en vervolgens direct op onze site als foto op plexiglas te laten drukken. Probeer het meteen en geef uw favoriete foto’s een nieuwe glans!

Uw foto op plexiglas bestellen - Hier vindt u de instructievideo

Heeft u uw persoonlijke lievelingsfoto al uitgezocht? Dan staat u niets meer in de weg om uw eigen foto op plexiglas te laten drukken. Vanaf nu heeft u de mogelijkheid over dit onderwerp eerst enkele instructievideo’s te bekijken, zodat niet alleen alle stappen van het bestelproces duidelijk zijn, maar ook de gehele procedure naar uw wensen verloopt.

Hoe bestel ik mijn foto op plexiglas?

In deze video wordt u nogmaals van begin tot eind uitgelegd hoe het bestelproces in zijn werk gaat. Me behulp van deze video kunt u uw persoonlijke foto op plexiglas ontwerpen en bestellen. Upload gewoon uw lievelingsfoto, kies het gewenste formaat en ophangsysteem, en vul uw persoonlijke gegevens in, zodat u uw foto op plexiglas in een mum van tijd aan de muur kunt hebben hangen.

Hoe vind ik mijn gewenste formaat?

In vele gevallen kan het voorkomen dat een klant zijn of haar foto in een afwijkende grootte als foto op plexiglas wil laten drukken, maar het fotobestand zelf niet het juiste formaat heeft. Om de juiste grootte te kunnen bestellen, hebben wij voor u in deze video exact beschreven hoe u uw foto kunt bijsnijden, zodat het gewenste formaat kan worden besteld.

Foto op aluminium drukken - alu-dibond

Het absolute premium fotoartikel voor een perfecte presentatie van uw foto’s. Maak van uw vakantiefoto’s een kunstwerk op aluminium.

foto op alu-dibond

Een alu-dibondafdruk direct op aluminium. Kijk hoe mooi onze directe afdruk van een alu-dibond foto is. Geef uw eigen woonkamer ook wat van de sfeer van een Berlijnse kunstgalerie.

Hier vindt u meer informatie over ons bijzondere fotoproduct, over de levensduur van afdrukken op aluminium, de weersbestendigheid en onze onovertroffen levertijd.

Alu-dibond foto afdrukken - Wat is alu-dibond?

Talloze mogelijkheden voor commerciële toepassingen

De gebruiksmogelijkheden van een foto op plexiglas zijn eindeloos. Wanneer u uw zaak of restaurant een stijlvolle, modene uitstraling wilt geven is het strakke, elegante uiterlijk van een foto op plexiglas ideaal. Plexiglasborden zijn bovendien helder, duidelijk en worden ook voor teksten steeds vaker gebruikt.

Foto-exposities Firmaborden en -displays Winkeldecoratie
Foto-exposities Firmaborden en -displays Winkeldecoratie

Plexiglas formaten & prijzen

20 x 20 cm 39,00 € 19,00 €
30 x 20 cm 59,00 € 39,00 €
40 x 30 cm 69,00 € 49,00 €
45 x 30 cm 79,00 € 59,00 €
60 x 40 cm 99,00 € 79,00 €
60 x 45 cm 99,00 € 79,00 €
75 x 50 cm 139,00 € 109,00 €
80 x 60 cm 109,00 € 89,00 €
90 x 60 cm 119,00 € 99,00 €
100 x 75 cm 209,00 € 179,00 €
105 x 70 cm 199,00 € 169,00 €
120 x 80 cm 179,00 € 149,00 €
120 x 90 cm 199,00 € 149,00 €
135 x 90 cm 309,00 € 259,00 €
140 x 105 cm 379,00 € 309,00 €
150 x 100 cm 399,00 € 309,00 €
160 x 120 cm 479,00 € 389,00 €
165 x 110 cm 459,00 € 369,00 €
180 x 120 cm 509,00 € 429,00 €
Alle formaten en prijzen

Foto op plexiglas voorbeelden

Onze servicegarantie

beveiliging

Reeds tijdens de bestelling van uw foto op plexiglas garanderen wij u kwaliteit en zekerheid.

 • Exacte bestandsanalyse
 • Nauwkeurige beeldcontrole
 • Juiste formaatkeuze

Levering binnen 48 uur

Levering binnen 48 uur

Wij produceren uw foto op plexiglas in de regel binnen 24 uur. Door onze Express-service heeft u uw bestelling normaal gesproken al na 48 uur in handen. Geen aanbieder levert sneller!

Verzendprijzen en levertijden

Aan anderen aanbevelen

raden

Heeft u vrienden of bekenden die in onze fotoproducten geïnteresseerd zouden kunnen zijn? Beveel ons dan aan!

Cadeaubon

Nu cadeau geven

Een foto op plexiglas is een wondermooi geschenk. Schenk een gepersonaliseerde cadeaubon!

Banner foto-op-canvas.net
Vandaag Actiedag
Gratis
verzending
Nog beschikbaar:
9 stuks
5 % korting
op de eerste
bestelling
Nog beschikbaar:
12 stuks
Actiecode ophalen
Volgende actiedag
op 06.11.2016
Uw persoonlijke actiecode
Voor Verzending
gratis bezorging
Voor 5 % korting
op de eerste
bestelling
Code alleen geldig t/m
Actiecode ontvangen per e-mail

Geef uw naam en e-mailadres op, dan sturen wij u de actiecodeCode aanvragen