Ihr Acrylglas-Druck von Acrylglas-foto.nl
 • Mijn foto op plexiglas

  Versier je huis met je eigen glas-foto's op XXL-formaat

  Foto op acrylglas afgedrukt Foto voordelig afdrukken op acrylglas
  Eindscore van de
  1253 reviews
  ZEER GOED 4.79 / 5.00
  • Stralende, intense kleuren
  • Hoogglans oppervlak
  • Al binnen 48 uur geleverd
  Hier aan de slag Verzendklaar:  Dinsdag 22. Apr.
Testwinnaar Color Foto Test
Bekend van Familie & Co. beveelt Acrylglas-Foto.nl aan Blank Magazin beveelt afdruk op plexiglas aan Baby & Co. Aanbeveling foto op plexiglas Spiegel Online Test
Veilig betalen Foto op plexiglas betalen

Foto op plexiglas bestellen - Zo eenvoudig gaat het

Het bestellen van uw individuele foto op plexiglas is gemakkelijker dan u denkt. In drie eenvoudige stappen bestelt u uw foto op plexiglas en ontvangt u de levering in de regel al na 48 uur.

Foto op plexiglas bestellen

Cadeaubon

De cadeaubon van Acrylglas-foto.nl is een bijzonder creatief geschenkidee. U geeft namelijk meer dan alleen maar een geschenk, u geeft 1000 mogelijkheden. Probeer het eens: Schenk nu meer vreugde!

Een trendy interieur met foto’s op plexiglas

Dankzij een foto op plexiglas krijgt uw woning een moderne en trendy uitstraling! Alleen uw creativiteit bepaalt hoe elegant uw muren er uit dienen te zien.

Tegenwoordig is hoogglans de kenmerkende eigenschap van moderne designproducten. Daarbij past de schitterende uitstaling van plexiglas natuurlijk pefect. Bovendien bieden de nieuwste druktechnieken fascinerende optische effecten, waardoor het lijkt alsof uw foto op plexiglas zich niet achter, maar in het glas bevindt.

Beoordelingen van onze klanten

11.03.2014

David t

We waren thuis al enige tijd op zoek naar iets origineels om in de woonkamer te hangen. De zoektocht bleek echter niet eenvoudig. Op een bepaald moment kwamen we echter bij vrienden die eveneens een... [Meer]

26.02.2014

jean-marie cannie (sint-martens-latem)

Toen de print bij aankomst een barst vertoonde werd onmiddellijk voorgesteld deze te vervangen, iets wat een paar dagen later reeds gebeurd was. Cool!... [Meer]

Uw eigen foto op plexiglas gedrukt

Uw eigen foto op plexiglas gedrukt is een eyecatcher die indruk maakt! Als cadeau of voor uw eigen muren – een foto op plexiglas doet het altijd goed.

foto op plexiglas

Gegarandeerd 100% kwaliteit! Uw foto op plexiglas: Ons bestelsysteem maakt een analyse van uw foto en berekent welke beschikbare maten foto op plexiglas geschikt zijn voor uw foto. Verder kunt u met behulp van onze maatberekeningstool voor plexiglas foto’s altijd het formaat berekenen dat bij uw wensfoto past.

Altijd het bijpassende ophangsysteem: Wij bieden vier uiteenlopende systemen aan voor het ophangen van uw foto op plexiglas. Deze ophangsystemen zijn afgestemd op diverse formaten en persoonlijke vereisten. Welk systeem precies voor uw foto op plexiglas geschikt is, leest u onder
"Ophangsystemen voor plexiglas en alu-dibond".

Uniek en veelzijdig materiaal: een foto op plexiglas kan ook buiten en in natte ruimtes worden opgehangen. Prima geschikt dus om buiten te gebruiken, bijvoorbeeld als infobord of als buitenreclame. Een foto op plexiglas staat natuurlijk echter ook heel leuk in uw badkamer. Bovendien zijn er mogelijkheden voor plexiglasfoto’s met verlichting vanaf de achterkant, wat vooral interessant is voor zakelijke toepassingen.

Nu in 3 eenvoudige stappen uw foto op plexiglas bestellen.

Uw persoonlijke fotocollage als foto op op plexiglas

HOME_SEOHOME_IMG_COLLAGE_ALT_1

Online een fotocollage maken. Vandaag de dag heeft vrijwel iedereen een smartphne, waardoor elke dag meer foto’s dan ooit tevoren worden gemaakt. Bij een enkel evenement worden vele foto’s gemaakt. Het is niet eenvoudig om een motief voor een foto op plexiglas te kiezen. Om deze reden hebben wij een nieuwe toepassing ontwikkelt, waarmee u meerdere foto’s tot een mooie collage maken kunt. Op Fotocollage-maken.net is het mogelijk online uw persoonlijke Fotocollage te maken en vervolgens direct op onze site als foto op plexiglas te laten drukken. Probeer het meteen en geef uw favoriete foto’s een nieuwe glans!

Foto op aluminium drukken - alu-dibond

Het absolute premium fotoartikel voor een perfecte presentatie van uw foto’s. Maak van uw vakantiefoto’s een kunstwerk op aluminium.

foto op alu-dibond

Een alu-dibondafdruk direct op aluminium. Kijk hoe mooi onze directe afdruk van een foto op aluminium is. Geef uw eigen woonkamer ook wat van de sfeer van een Berlijnse kunstgalerie.

Hier vindt u meer informatie over ons bijzondere fotoproduct, over de levensduur van afdrukken op aluminium, de weersbestendigheid en onze onovertroffen levertijd.

Foto afdrukken op aluminium - Wat is alu-dibond?

Talloze mogelijkheden voor commerciële toepassingen

De gebruiksmogelijkheden van een foto op plexiglas zijn eindeloos. Wanneer u uw zaak of restaurant een stijlvolle, modene uitstraling wilt geven is het strakke, elegante uiterlijk van een foto op plexiglas ideaal. Plexiglasborden zijn bovendien helder, duidelijk en worden ook voor teksten steeds vaker gebruikt.

Foto-exposities Firmaborden en -displays Winkeldecoratie
Plexiglas formaten & prijzen
20 x 20 cm 29,00 € 19,00 €
30 x 20 cm 59,00 € 39,00 €
40 x 30 cm 69,00 € 49,00 €
45 x 30 cm 79,00 € 59,00 €
60 x 40 cm 99,00 € 79,00 €
60 x 45 cm 89,00 € 69,00 €
75 x 50 cm 149,00 € 129,00 €
80 x 60 cm 109,00 € 89,00 €
90 x 60 cm 119,00 € 99,00 €
100 x 75 cm 199,00 € 169,00 €
120 x 80 cm 179,00 € 149,00 €
120 x 90 cm 199,00 € 149,00 €
150 x 100 cm 299,00 € 259,00 €
160 x 120 cm 349,00 € 299,00 €
Alle formaten en prijzen
Foto op plexiglas voorbeelden
Onze servicegarantie

Reeds tijdens de bestelling van uw foto op plexiglas garanderen wij u kwaliteit en zekerheid.

 • Exacte bestandsanalyse
 • Nauwkeurige beeldcontrole
 • Juiste formaatkeuze
Levering binnen 48 uur

Wij produceren uw foto op plexiglas in de regel binnen 24 uur. Door onze Express-service heeft u uw bestelling normaal gesproken al na 48 uur in handen. Geen aanbieder levert sneller!

Verzendprijzen en levertijden
Aan anderen aanbevelen

Heeft u vrienden of bekenden die in onze fotoproducten geïnteresseerd zouden kunnen zijn? Beveel ons dan aan!

Cadeaubon

Een foto op plexiglas is een wondermooi geschenk. Schenk een gepersonaliseerde cadeaubon!

Vandaag Actiedag
Verzending
Gratis bezorging
Nog beschikbaar::
9 stuks
5 % korting
op de eerste
bestelling
Nog beschikbaar::
12 stuks
Actiecode ophalen
Volgende actiedag
op 01.05.2014
Uw persoonlijke actiecode
Voor Verzending
gratis bezorging
Voor 5 % korting
op de eerste
bestelling
Code alleen geldig t/m
Actiecode ontvangen per e-mail

Geef uw naam en e-mailadres op, dan sturen wij u de actiecodeCode aanvragen