+++ ♥ Je favoriete foto in XXL! ♥ +++
GRATIS verzending:

Hotline: ma-vr 9-18 uur
+49 30 400 544 50

Ervaringen


Laatste beoordelingen in maart / april

Amber Bloemendaal
Amber Bloemendaal (4.6 / 5.0)

Plaat laten afdrukken op aluminium. Mooier dan verwacht!!! Was bang dat het "witte" als wit zou worden afgedrukt, maar het glimt een beetje als er licht op komt waardoor het effect van de sterren extra versterkt wordt. Super blij mee en de prijs zeker waard.

Cariene Van Lith
Cariene Van Lith (5 / 5.0)

Duidelijke website, scherpe prijs, snelle levering

Claudine S.
Claudine S. (4.6 / 5.0)

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De maat is ook perfect. Het enige minpuntje is de kwetsbaarheid van de print. Helaas zijn er kleine krasjes in de print ontstaan tijdens het ophangen.

Maria Geurts
Maria Geurts (5 / 5.0)

Een prachtig resultaat.

Inge V.
Inge V. (4.8 / 5.0)

Snelle en duidelijke reactie bij vragen. Kwaliteit is top!

Paul Tiebosch
Paul Tiebosch (5 / 5.0)

De kwaliteit

Jacqueline V.
Jacqueline V. (5 / 5.0)

Kwaliteit, een uitstekende service. Nadat ik had aangegeven dat het ophangsysteem niet was bijgesloten. Werd dit direct via UPS verzonden! Het hangt nu boven de bank, top!

Dirk Boonstra
Dirk Boonstra (5 / 5.0)

Ik wilde een mooie foto aan de wand hangen op onze slaapkamer en zocht naar een luxe uitstraling. Ik kwam uit op een foto op plexiglas/acrylglas. Ik heb de bestelling geplaatst bij acrylglas-foto vanwege de prima prijs-kwaliteitverhouding en goede klantervaringen van anderen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een formaat van 120x90 en dikte 3 mm met een Steel20 ophangset (zwevend ophangen). Van moment van bestelling tot levering thuis was ca. 2 weken. Dit had voornamelijk te maken met het grote formaat van de bestelling en de levertijd die PostNL nodig had vanwege drukte in Nederland. Het was het wachten waard, want het eindresultaat is boven verwachting. De bestelling werd zeer zorgvuldig verpakt geleverd (bubbeltjesfolie en dubbele kartonnen verpakking). Het plexiglas is voorzien van een laag folie die je het beste na het ophangen pas kunt verwijderen. Dat voorkomt beschadigen tijdens het ophangen. Het ophangen is een secuur werkje wanneer je gebruikt van bijvoorbeeld de Ghost of Steel20 ophangset. De boorgaten in de muur moeten nagenoeg precies overeenkomen met de boorgaten van het plexiglas (je hebt maar een klein beetje speling). Een tip is om bijvoorbeeld het schilderij op een kast of andere verhoging te zetten, zodat deze op exact de juiste hoogte komt waar je het straks aan de muur wilt ophangen. Je kunt dan ook makkelijk de juiste positie uitmeten en bijvoorbeeld even checken of het schilderij waterpas komt te hangen. Vervolgens kun je de boorgaten precies aftekenen op de muur. Een andere optie is om een malletje te maken van de boorgaten zodat je zeker weet dat alle 4 de boorgaten op exact de juiste plek komen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de bestelling en de snelheid tot levering. Een tip voor verbetering: via een link in de bestelbevestiging kun je het productieproces volgen, maar je wordt hier niet actief van op de hoogte gehouden (je moet zelf kijken of de bestelling al een stap verder in het proces is). Ik zou het handig vinden als ik een mailtje krijg wanneer de bestelling bijvoorbeeld in behandeling is genomen, het productieproces ingaat, klaar is voor transport etc.

Wim  Soutendijk
Wim Soutendijk (4.6 / 5.0)

Foto is perfect afgedrukt op het glas. Mijn bedoeling was om er verlichting achter te zetten, naar het voorbeeld op de site. Heel jammer dat jullie niet het totaalplaatje leveren met ledverlichting er achter. Nu heb ik waarschijnlijk de verkeerde led lampjes gekozen en valt het eindresultaat tegen. Jammer, bij elkaar toch een hoop geld uitgegeven en niet gekregen wat ik voor ogen had.

Grimbrecht Van lent
Grimbrecht Van lent (4 / 5.0)

Prijs/kwaliteit: 10 Nu ga ik de dikke versie eens uitproberen!

Nu foto uploaden


Foto selecteren

of

foto hierheen slepen


Let op! Alleen bestanden in JPG of PNG
max. bestandsgrootte 50 MB

Je foto wordt verstuurd. Een ogenblik alsjeblieft ...

Onze aanbieding: Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en betaal geen verzendkosten!*

*Afmelden kan op elk gewenst moment. Gratis verzending bij een minimale bestelwaarde van € 75

Verzendkosten besparen

Nee, ik wil geen gratis verzending

Zonder voordeel verder

Oké! Gelukt.

Met deze code betaal je
geen verzendkosten!

De code wordt automatisch verwerkt.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en betaal geen verzendkosten!*

*Afmelden kan op elk gewenst moment. Gratis verzending bij een minimale bestelwaarde van € 75

Ja, ik betaal geen verzendkosten

Code voor gratis verzending:

De code wordt automatisch verwerkt.

Nu foto uploaden

Je foto wordt verstuurd. Een ogenblik alsjeblieft ...