Nu vandaag bestellen en geen verzendkosten betalen

Service
Hotline

+49 30 400 544 50
Ma - vr van 9 - 18 uur

Foto op plexiglas aanbieding


Onze huidige formaat aanbiedingen. Zo wordt jouw foto op plexiglas goedkoop.

PLEXIGLAS
AANBIEDING
%
preview

Formaat: 0 cm

ipv 0 EUR

Prijs: 0 EUR


Foto op plexiglas goedkoop

Maak gebruik van onze huidige aanbiedingen om jouw plexiglas foto goedkoop te bestellen. Onze formaataanbiedingen in één overzicht:

Speciale aanbieding
Formaat Adviesprijs Prijs Formaat selecteren

Korting op verzendkosten vanaf 2 producten in hetzelfde formaat.
Alle formaten en prijzen
Prijzen inclusief BTW.


Foto op plexiglas aanbieding

De foto op plexiglas is sinds enige jaren bijzonder populair. Want het hoogglanzende oppervlak past goed in moderne wooninterieurs, waar glanzende oppervlaktes hip zijn. De foto op plexiglas aanbieding is dan een aantrekkelijke mogelijkheid om de eigen foto goedkoop met korting te laten afdrukken.

Velen hebben de foto op glas al uitgeprobeerd. Toch is plexiglas – hoe goed het product er ook uitziet – ook een prijzige beelddrager. Daarom zijn onze aanbiedingen bijzonder interessant. Wij bieden de foto op plexiglas goedkoop aan. Hier ontvangt men de meest verkochte formaten voor gunstige prijzen. En vooral: men ontvangt echte merkkwaliteit als aanbieding.

Foto’s op plexiglas 90 x 60 cm en 60 x 40 cm

De populaire plexiglas formaten 90 x 60 cm en 60 x 40 cm worden het meest verkocht. Daarom hebben wij het onze taak gemaakt om deze regelmatig in de aanbieding te doen. Zo heb je de kans om de populaire formaten te testen. Deze formaten foto op plexiglas aanbiedingen hebben wij regelmatig:
20 x 20 cm, 60 x 60 cm, 60 x 40 cm en 90 x 60 cm.

Foto op plexiglas aanbieding

Maar ook zonder aanbiedingen kan men geld besparen als men enkele tips in acht neemt. Een foto op plexiglas wordt met de directe druk methode geproduceerd. Daarbij wordt de foto op een vooraf gesneden glasplaat afgedrukt. Wie zich aan de standaardmaten houdt, kan goed geld besparen. Want afwijkende formaten worden wel aangeboden, maar deze zijn aanzienlijk duurder. Zo is bijvoorbeeld het afwijkende formaat 105 x 70 cm rond de 20 euro duurder, terwijl het duidelijk kleiner is dan de standaardmaat 120 x 80 cm. Wie bij de maatkeuze flexibel is, kan dus zijn foto op plexiglas goedkoop afdrukken.

Foto op plexiglas in klassiek fotoformaat

De eerste digitale camera’s hadden een beeldverhouding van 4:3. Daardoor zijn formaten zoals 80 x 60 cm in het aanbod van schilderijen naar voren gekomen. Toch is de smaak allang weer teruggevallen op 3:2. Het nieuwe en het oude beeldformaat (dat was het standaardformaat voor de digitale tijd) zijn weer terug. En terecht: het formaat 3:2 komt overeen met de gulden snede en is beduidend aantrekkelijker. In dit beeldformaat hebben wij regelmatig de formaten 60 x 40 cm en 90 x 60 cm in de aanbieding.

Badkamer foto op plexiglas met paar en blauwe hemelWoonkamer met vader en zoon op plexiglas

Vierkante plexiglasformaten in de aanbieding

Het vierkante formaat wordt bij de foto’s op plexiglas minder vaak besteld. Dat is jammer, want het vierkante fotoformaat wordt juist door professionele fotografen gewaardeerd. In het bijzonder fotografie van kunst wordt bij voorkeur in vierkante vorm afgebeeld. Daarom bieden wij ook regelmatig een vierkante foto op plexiglas goedkoop aan. Vaak in de aanbieding zijn de populaire formaten
40 x 40 cm en 80 x 80 cm.

Met de 3 mm uitvoering kan men goed geld besparen

We bieden de foto op plexiglas in twee diktes aan: 3 mm en 8 mm glasdikte. De hoogwaardige 8 mm dikte is bovendien verfijnd met diamantgeslepen glasranden. Dat leidt tot een duidelijk hogere prijs. Wie enthousiast is over het hoogglanzende oppervlak en sowieso een foto op plexiglas in een kleiner formaat wil, heeft genoeg aan de 3 mm variant. Vanaf een formaat van 80 x 80 cm en groter raden wij de 8 mm variant aan. De foto op glas wordt daardoor stabieler. XXL-maten kunnen in de 8 mm uitvoering al gauw meer dan 500 euro kosten. Zeker als het gaat om een afwijkend formaat.

Nu foto uploaden


Foto selecteren

of

foto hierheen slepen


Let op! Alleen bestanden in JPG of PNG
max. bestandsgrootte 50 MB

Je foto wordt verstuurd. Een ogenblik alsjeblieft ...

Onze aanbieding: Nu aanmelden voor onze Newsletter en gratis ontvangst zeker stellen!

*Afmelden kan op elk gewenst moment. Gratis verzending bij orders met een minimale bestellwaarde van € 25

Op de verzendkosten besparen

Nee, ik wil geen gratis verzending

Zonder voordeel verder

Oké! Gelukt.

Met deze code betaal je
Bestellung geen verzendkosten!

De code wordt automatisch verwerkt.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief* en betaal geen verzendkosten

*Afmelden kan op elk gewenst moment. Gratis verzending bij orders met een minimale bestellwaarde van € 25

Ja, ik betaal geen verzendkosten

Code voor gratis verzending:

De code wordt automatisch verwerkt.

Nu foto uploaden

Je foto wordt verstuurd. Een ogenblik alsjeblieft ...